Optagelse og priser

Indskrivning

Vi har løbende indskrivning på skolen, og der er altid mulighed for en gratis prøveuge på skolen, hvor vi i fællesskab kan vurdere, om vores skole er det bedste tilbud til jer og jeres barn.

Kontakt viceleder Joan Henriksen på 53824288 eller joan.henriksen@langtvedfriskole.dk for yderligere aftale og information.

Vi har pt. ca 85 børn fordelt på 5 hold og er hele tiden i udvikling. Skoleåret 2017/18 er klasserne fordelt således:

1.-2. klasse

3. - 4. klasse

6.-7. klasse

8. - 9. klasse

Indskrivningsgebyr er 500,-

Skolepriser

Skolepenge for elever der går på Langtved Friskole er pr. 1. august 2016:
1. barn    1.125,- pr. md
2. barn       850,- pr md
3. barn     gratis ved to betalende børn

Betaling i 12 måneder

Børnehavepriser

Børnehaven koster 1625 kr. pr. måned i 11 måneder. Juli er betalingsfri, hvis man ikke benytter tilbudet. Ellers er betaling i juli måned 500,- kr. pr. barn pr. uge, og tilmelding til pasning i juli er medio marts. Vi kan ikke tilbyde pasning, såfremt der er tilmeldt under 5 børn.

Børnehaven og skolen samarbejder om en vippeordning, hvor barnet det år, hvor barnet starter i skolen til august, har en del timer i skolen fra 1. maj . Når barnet tilmeldes vippeordningen, falder prisen til 1125 kr., som er prisen for skoledelen.

Søskenderabat.
Såfremt I som forældre har børn i både skole og børnehave, betales der fuld pris for børnehaven, og der gives søskenderabat på skoledelen svarende til en skolepris på 850kr. + evt. SFO.

SFO-priser

SFO har 3 løsninger at vælge imellem :

Morgenpasning:  300,- kr. pr. måned

Eftermiddagspasning:  400,- kr. pr. måned

Både morgen of eftermiddag: 600,- kr. pr. måned

​Juli er betalingsfri, hvis man ikke benytter tilbudet. Ellers er betaling i juli måned 450,- kr. pr. barn pr. uge. og tilmelding til pasning i juli er medio marts.

SFO åbningstider

Mandag - fredag 6:15 - 7:30 og 15 - 17 (dog fredag til kl. 16:30)

Tilmelding til SFO skal ske til skolens kontor.

Forældre fortæller:

"Det faglige er vigtigt for os, men det sociale er VIGTIGST - derfor trives vi her"

"Endelig er vores datter glad både før og efter, hun har været i skole."

"Mit barn bliver godt klædt på til en ungdomsuddannelse."

"Min søn går i 4. klasse, men bliver undervist på 5. klasses niveau i dansk"

"Alle vores børn går samme sted og det er nemt og dejligt."

"Mit barn bliver set og hørt - hver dag"